Meedoen of lid worden?

Iedereen die kan zwemmen kan een keer meedoen of natuurlijk direct lid worden! Je bent welkom als introducé, met een strippenkaart of als lid.


Introducé

Benieuwd of waterskiën of wakeboarden iets voor jou is? Dan kun je eenmalig twee uur meedoen met een van onze trainingen. Je krijgt alle benodigde materiaal in bruikleen, wij leggen je uit wat je moet doen en daar ga je dan, het water op! Bevalt het, dan kun je ook een strippenkaart nemen om drie keer mee te kunnen doen. Dit is een hele leuke optie om te beginnen en even de sfeer van de club te proeven.

Strippenkaarten

Strippenkaarthouders (voor drie, zeven of elf keer) mogen de baan op wanneer zij willen, mits er voldoende plek is. Er geldt een maximum van dertig personen. Met een strippenkaart kun je tegen een gereduceerd tarief zelf kiezen wanneer je komt: als fanatiekeling in de lente, of als zonaanbidder in de (na)zomer.

De strippenkaart is geldig tot het einde van het seizoen en kan niet meegenomen worden naar het volgende seizoen. Als je zeven- of elf rittenkaart vol is, kun je deze ‘upgraden’ naar een lidmaatschap. Dit geldt niet voor de introducéstrippenkaart van drie keer.

Lidmaatschap

Als je lid wordt, heb je recht op een vaste vaardag. Je bent er in dat geval van verzekerd dat er op jouw vaste vaardag altijd een plekje voor jou gereserveerd is. Daarnaast kun je elke week aanhaken bij een andere dag, mits er ruimte is.


Voor alle intro’s, strippenkaarthouders en leden geldt dat er maximaal twee keer per week gevaren kan worden. Gebruik van de materialen is bij de prijs inbegrepen. Houd bij het kiezen van je vaste vaardag rekening met de verschillende disciplines op de verschillende dagen.

Tarieven en contact

Voor de actuele tarieven klik je hier. Heb je vragen of wil je je aanmelden voor een training, ga dan naar Contact.